O nama

Tvrtka Interugo d.o.o. osnovana je 1990. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja i prodaja opreme za ugostiteljstvo. Poduzeće je smješteno u Zagrebu – Lučko, gdje imamo izložbeno prodajni i proizvodno servisni prostor. Tvrtka je koncentrirana na proizvodnju opreme za ugostiteljstvo isključivo prema željama i nacrtima naručitelja tj. u potpunosti se prilagođava potrošačima.

Osim proizvodnjom poduzeće se bavi i trgovinom popratnog ugostiteljskog asortimana, nudi usluge rezanja, savijanja i probijanja inox limova, te savjetodavne usluge i idejna rješenja.

Proizvodi se izrađuju od nehrđajučeg čelika kvalitete AISI 304, koji je u posljednje vrijeme sve više zastupljen u različitim industrijskim granama. Prednost inoxa je otpornost na koroziju, dugotrajnost, lako održavanje, čvrstoča i mogućnost jednostavnog ukomponiravanja proizvoda od inoxa u bilo koji prostor.

Do danas smo sudjelovali u opremanju velikog broja ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, kao što su hoteli, restorani, caffe barovi, pekarnice, slastičarnice, mesnice…

Kako se dugi niz godina bavimo obradom metala nedavno smo se počeli baviti i sa prodajom rabljenih strojeva za obradu metala kao što su preše za savijanje lima, škare za rezanje lima, tokarski strojevi, strojevi za zavarivanje.